Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...



Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, İdlib ateşkesini yorumladı

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, İdlib ateşkesi sonrası değerlendirmelerde bulunarak "Suriye’deki militanlar, Suriye yönetimi ve onunla birlikte hareket eden kuvvetler tarafından temizlenmesi gerekmekte" dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 07-03-2020 14:44:53 Tarih: 07-03-2020 13:00

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, İdlib ateşkesini yorumladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Moskova’da Rusya lideri Vladimir Putin ile yaptığı görüşme sonrası rejimin İdlib’de saldırıların durdurulması yönündeki ateşkes anlaşması üzerine Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova açıklamalarda bulundu. Zaharova, İdlib’deki süreci değerlendirerek, “Rusya ile Türkiye arasında bağlantı kurmaksızın Suriye topraklarında bulunan ve terörist olarak tanımlanan militanların Suriye yönetimi ve onunla birlikte hareket eden kuvvetler tarafından temizlenmesi gerekmekte. Suriye hükümeti ile birlikte hareket eden kuvvetler derken ülkede yasal bulunan ülkeleri kastediyoruz. Bu konuda duruşumuz ve prensiplerimiz değişmemiştir” şeklinde konuştu.

(Erhan Altıparmak/İHA)







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI