Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...


Ümit Özdağ'ın ifşası ortalığı karıştırdı! CHP'de gizli anlaşma paniği: Karşılıklı rest gibi açıklamalar
Tarih: 18-07-2023 05:55:31 Güncelleme: 18-07-2023 05:55:31 + -


Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı gizli anlaşmayı kamuoyuna açıkladı. Özdağ, Kılıçdaroğlu'nun kendisine 3 bakanlık ve MİT Müsteşarlığı vereceğini iddia etti. Özdağ'ın iddiaları CHP'de büyük bir krize yol açarken Parti Sözcüsü Faik Öztrak, basın toplantısında konuya dair konuştu. Öztrak, "Zafer Partisi ile yaptığımız protokollerde 3 bakanlık ve MİT Başkanlığı gibi bir madde yer almamaktadır.Bu iddialar tamamen hayalidir" dedi.

facebook-paylas
Tarih: 18-07-2023 05:55

Ümit Özdağ'ın ifşası ortalığı karıştırdı! CHP'de gizli anlaşma paniği: Karşılıklı rest gibi açıklamalar

 

 

 

CHP Özdağ'a sert çıktı. Öyle bir anlaşma yok bu tamamen hayali

 

Zafer Partisi Genel Başkanmı Özdağ, önceki gün verdiği röportajında CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile yaptıkları yazılı mutabakatı açıkladı. Buna göre Kılıçdaroğlu ile Özdağ, İçişleri Bakanlığı da dahil olmak üzere 3 bakanlık ve Millî İstihbarat Teskilatı başkanlığı konusunda mutabakat yaptı.

YAZILI MUTABAKAT YAPMIŞLAR

Özdağ, "Söz vermek değil, yazılı mutabakatımız var. Biz İçişleri Bakanlığı dahil üç bakanlık ve Millî İstihbarat Teşkilâtı konusunda Kemal Bey'le mutabık kaldık." dedi.

https://iasbh.tmgrup.com.tr/3b7d6c/0/0/0/0/0/0?u=https://isbh.tmgrup.com.tr/sbh/2023/07/17/umit-ozdagin-ifsasi-ortaligi-karistirdi-chpde-gizli-anlasma-panigi-karsilikli-rest-gibi-aciklamalar-1689608971893.jpg&mw=650

"SEÇİMLERİN KAZANILMASI HALİNDE İÇİŞLERİ BAKANI OLACAKTIM"

"MİT Başkanı da Zafer Partili olacaktı. Ama o sözlü anlaşmaydı. Bakanlıklar yazılı mutabakatta vardı" diyen Özdağ, seçimlerin kazanılması halinde kendisinin de İçişleri Bakanı olacağını dile getirdi. Ümit Özdağ, kendi partisine verilecek diğer iki bakanlığı ise açıklamak istemedi.

ÖZTRAK: BÖYLE BİR MADDE YOK

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Ümit Özdağ'ın üç bakanlık ve MİT Başkanlığını alacağı iddiasını yalanladı. Öztrak, "Zafer Partisi ile yaptığımız protokollerde 3 bakanlık ve MİT Başkanlığı gibi bir madde yer almamaktadır." dedi.






Etiketler : Ümit Özdağ CHP

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER POLİTİKA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI