Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...



Okan Buruk’tan iki değişiklik

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, son oynadıkları Konyaspor maçının 11’ine göre Kayserispor karşısında iki değişiklik yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 19-07-2020 22:01

Okan Buruk’tan iki değişiklik

Süper Lig’in 33. haftasında sahasında Kayserispor ile şampiyonluk yolunda önemli bir müsabakaya çıkan Başakşehir’de Teknik Direktör Okan Buruk son maça göre kadroda 2 değişiklik gerçekleştirdi. Buruk, Konyaspor müsabakasının 11’inde görev verdiği Mehmet Topal ile Danijel Aleksic’in yerine Mahmut Tekdemir ile Eljero Elia’yı görevlendirdi.

Başakşehir karşılaşmaya; Mert Günok, Caiçara, Skrtel, Epureanu, Clichy, Mahmut Tekdemir, İrfan Can Kahveci, Edin Visca, Eljero Elia, Enzo Crivelli ve Demba Ba 11’i ile çıktı.

Yedek kulübesinde ise Volkan Babacan, Aziz Behich, Carlos Ponk, Uğur Uçar, Mehmet Topal, Berkay Özcan, Gökhan İnler, Danijel Aleksic, Fredrik Gulbrandsen ve Robinho bekledi.

(Oğuzhan Ort/İHA)







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI