Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...



Netanyahu: "Korona virüs aşısı almak için Pfizer ile anlaşma imzaladık"

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD’li ilaç şirketi Pfizer’in korona virüse karşı geliştirmekte olduğu potansiyel aşıyı satın almak için anlaşma imzaladıklarını ve Ocak ayının başından itibaren aşının ülkeye getirilmeye başlayacağını duyurdu.

facebook-paylas
Tarih: 13-11-2020 23:01

Netanyahu:

Korona virüse karşı geliştirilen aşılara ulaşmak amacı ile birçok ülke aşı şirketleri ile anlaşma imzalamaya devam ediyor. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve Sağlık Bakanı Yuli Edelstein düzenledikleri ortak basın toplantısında Covid-19 aşısı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Netanyahu, korona virüs aşısı satın almak için ABD’li ilaç şirketi Pfizer ile anlaşma imzaladıklarını belirtti. Netanyahu, korona virüs aşısının gelecek yıl Ocak ayından itibaren İsrail’e ulaşmaya başlayacağını ifade ederek, "İsrail için harika bir gün ve koronaya karşı zafer yolundayız. Şu anda Pfizer’den 8 milyon dozluk aşı alacağız ve bu 4 milyon İsraillinin virüse karşı aşılanmasını sağlayacak" dedi.

Öte yandan Pfizer ve Alman biyoteknoloji firması BioNTech, geçtiğimiz günlerde geliştirdikleri aşının korona virüse karşı yüzde 90 oranında başarılı olduğunu belirtmişti.

-İHA-







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI