Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...



İstanbul Depremi Sonrası Fırsatçılara Bakanlıktan Uyarı!

Haksız Fiyat Artışlarına Sıkı Takip! Ticaret Bakanlığı, İstanbul'da meydana gelen deprem sonrası emlak sektöründe görülen haksız fiyat artışlarına karşı harekete geçti. Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, fırsatçılık olarak nitelendirilebilecek hiçbir tutum ve davranışa göz yumulmayacağını vurgulayarak, haksız fiyat artışı yapanlara karşı gerekli idari yaptırımların kararlılıkla uygulanacağını duyurdu.

facebook-paylas
Tarih: 24-04-2025 09:04

İstanbul Depremi Sonrası Fırsatçılara Bakanlıktan Uyarı!

 

Gürcan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Bakanlık olarak deprem sonrası emlak sektöründeki olası olumsuz gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve vatandaşların mağduriyetini önlemek için aralıksız çalıştıklarını belirtti. Satılık ve kiralık taşınmaz ilanlarındaki fiyat artışlarına ilişkin bilgilerin ilan platformlarından temin edildiğini ve haksız fiyat artışı tespit edilen kişi ve kuruluşlara karşı gerekli işlemlerin başlatılacağını ifade etti.

Deprem gibi olağanüstü dönemlerde toplumsal dayanışmanın önemine dikkat çeken Gürcan, işletmeler ve vatandaşların toplumsal sorumluluk bilinciyle hareket etmesi gerektiğini vurguladı. Bakanlık, bu tür hassas dönemlerde vatandaşların zor durumundan faydalanmayı amaçlayan fırsatçılığa kesinlikle müsaade etmeyeceklerini ve gerekli tüm önlemleri alacaklarını bildirdi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNCEL Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI