Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...



Hataysporlu futbolcular, 12. dakikada sahada toplantı yaptı!

Beşiktaş deplasmanında karşılaşmanın 11. dakikasında Larin’in golüyle 2-0 geriye düşen Hatayspor’da futbolcular, bu golün ardından sahada mini toplantı yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 01-05-2021 22:01

Hataysporlu futbolcular, 12. dakikada sahada toplantı yaptı!

Süper Lig’in 39. haftasında Beşiktaş deplasmanında boy gösteren A.Hatayspor, karşılaşmanın 2. dakikasında Akintola’nın kendi kalesine attığı golle 1-0 geriye düşerken, 11. dakikada ise Larin’in attığı golle skor 2-0 oldu. Cyle Larin’in kaydettiği golün ardından Hataysporlu futbolcular kendi yarı sahalarında bir araya gelerek mini bir toplantı yaptı. Toplantının ardından santraya gelen Hataysporlu futbolcular, oyuna yeniden başladıktan 1 dakika sonrasında kalesinde bir gol daha gördü. Cyle Larin’in 14. dakikada attığı golle skor 3-0’a geldi.

(Bozhan Memiş - Mehmet Şirin Topaloğlu/İHA)







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI