Bugun...



Ermenistan, Sputnik V aşısına onay verdi

Rusya Doğrudan Yatırım Fonu (RDIF), Ermenistan Sağlık Bakanlığının Rus Covid-19 aşısı Sputnik V’e onay verdiğini duyurdu.

facebook-paylas
Tarih: 01-02-2021 19:01

Ermenistan, Sputnik V aşısına onay verdi

Korona virüs salgını tüm dünyada etkisini artırmaya devam ederken, bir ülke daha Rus Covid-19 aşısına onay verdi. Rusya Doğrudan Yatırım Fonu (RDIF) tarafından yapılan açıklamada, Ermenistan Sağlık Bakanlığının Rus Covid-19 aşısı Sputnik V’e onay verdiğini duyurdu. RDIF, Ermenistan’ın aşı hakkında ek araştırmaya ihtiyaç duymadığını ve Rusya’daki faz 3 klinik araştırmalarından elde edilen verilere dayanarak aşıya onay verdiğini belirtti.

Sputnik V aşısının şu ana kadar Rusya, Belarus, Arjantin, Bolivya, Sırbistan, Cezayir, Filistin, Venezuela, Paraguay, Türkmenistan, Macaristan, BAE, İran, Gine ve Tunus’ta kullanımına onay verildi.

(İHA)







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI