Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...



Devlet Bahçeli: Yolumuzu kesmek istiyorlar, müsaade etmeyiniz!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Antalya mitinginde konuştu. Bahçeli, “Lider ülke Türkiye”ye ulaşmak için yarın kilit önemdedir. Ortak paydamız vatan ve bayrak sevgisidir. Yolumuzu kesmek istiyorlar, müsaade etmeyiniz." dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 13-05-2023 17:47:59 Tarih: 13-05-2023 16:45

Devlet Bahçeli: Yolumuzu kesmek istiyorlar, müsaade etmeyiniz!

 

 

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları: 


Yarın yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerinin ülkenin birliğine, demokrasinin geleceğine hayırlı ve kalıcı sonuçlar getirmesini Allah'tan niyaz ediyorum.

Tarihi bir günün arefesindeyiz. Yarın sandığa gideceğiz, demokratik hakkımız, vatandaşlık görevini yerine getireceğiz. Her vatandaşımdan ricamdır, mutlaka sandığa gidip oyunuzu kullanınız. Aynı zamanda bugün Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerinin siyasi kampanya dönemine son noktayı koyuyoruz. 24 Nisan'da başlayan ve 23'üncüsünü yaptığımız açık hava toplantılarını tamamlıyoruz. Buradan sonra Ankara'ya döneceğiz. Seçim sonuçlarını anbean takip edeceğiz. Yeni Türkiye'nin temellerini atıyoruz. Türkiyemizi daha da büyütüp zenginleştirecek hazırlıklarımız, hedeflerimiz vardır. Azmimizi daha da perçinleyecek heyecanımız vardır. Annelerimizin geleceğin muhterem mimarlarıdır. Anneleri yılın bir gününde hatırlamamız doğru değildir. Onlara yaşadığımız müddetçe en değerli hazinemiz olarak bakmamız, hürmetle yaklaşmamız manevi sorumluluklarımızın arasında yer almalıdır. Annelerimizin anneler gününü de canı gönülden tebrik ediyorum.

Türk ve Türkiye düşmanlarını tahriklerine boyun eğeceğiz ya da milli kimlik ve güvencesi, birlik ve kardeşliğin sevdalısı MHP ve Cumhur İttifakı'na destek vereceğiz. Antalyalı kardeşlerim sorunlara Ankara'dan bakar. Doğru zaman, doğru adam, 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan. Cumhur'un zaferi milli zarurettir. Yarın kilit önemdedir. Ortak paydamız vatan ve bayrak sevgisidir. Yolumuzu kesmek istiyorlar. Müsaade etmeyiniz. Milletimizi etnik ve mezhep temelinde ayrıştırmak istiyorlar, fırsat vermeyiniz. Özerk yönetimin, federasyonun önünü açmak, bölünmüş Türkiye'nin oluşmasını istiyorlar, asla tahammül etmeyiniz. Söz yetki ve sıra alayınızda. HDP neyse CHP ve İYİ Parti aynısıdır. Aralarında hiçbir fark kalmamıştır. YSP demek CHP ve İYİ Parti demektir. PKK hepsini birden ele geçirmiştir. CHP ve İYİ Parti'ye oy veren kardeşlerimizin dikkatini çekiyorum. Kılılçdaroğlu'na verilecek her oy Kandil'e gidecek teröristlere can suyu olacaktır. CHP ve İYİ Parti'ye verilecek her oy Türkiye'nin önünü kesecektir. İnanıyorum ki Antalya bu vebale ortak olmaz, olamaz. Antalya PKK'nın gölgesinde saklanan, FETÖ maskesi takan Kılıçdaroğlu'na olur vermez veremez.

Küresel emperyalizm zillet ittifakını ele geçirmiştir. Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin beka sorunu olmadığını devletin beka sorununa dönüştüğünü namertçe söylemiştir. Toplumu böldüğünü, iç düşman yarattığını ve ilkel olduğunu söyleyecek kadar akıldan kopmuştur.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER POLİTİKA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI