Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...



Yahudi yerleşimciler, Batı Şeria’da cami yaktı

İşgal altındaki Batı Şeria’nin El Bireh kentinde bir cami, Yahudi yerleşimciler tarafından ateşe verildi ve duvarlarına ırkçı sloganlar yazıldı.

facebook-paylas
Tarih: 27-07-2020 15:01

Yahudi yerleşimciler, Batı Şeria’da cami yaktı

İşgal altındaki Batı Şeria’da yer alan El Bireh kentindeki bir cami, kundaklanarak sprey boyalarla boyandı. Filistinli yetkililer, İsrailli yerleşimcileri saldırının arkasında olmakla suçladı. İsrail Kabine Bakanı Amir Peretz de sosyal medya platformu Twitter’dan yaptığı açıklamada, söz konusu saldırıyı kınayarak sorumluların adalete teslim edilmesini istedi. Filistinli bir acil servis yetkilisi, El Bir ve El Ihsan caminin şafak vaktinden önce yanıcı bir madde dökülerek yakıldığını ifade etti. Yetkili, cami yakınında yaşayan sakinlerin ve itfaiye ekibinin alevleri söndürdüğünü ve caminin büyük hasar gördüğünü aktardı.

Filistin Diyanet İşleri Bakanlığı ve Filistin Baş müzakerecisi Saeb Erekat, söz konusu saldırıya yönelik Yahudi yerleşimcileri suçladı. Erekat, "Bu ırkçılıktır" ifadelerini kullandı. Caminin dışına İbranice sloganlar yazılırken, saldırının İsrailli yerleşimciler tarafından gerçekleştirildiği belirtildi.

(İHA)







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI