Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...



Türkiye şampiyonu ’Cep Herkülü’ dünya evine girdi

Avrupa ikinciliği ve Türkiye Şampiyonluğu gibi birçok başarı olan Milli sporcu Abdullah Kayapınar dünya evine girdi.

facebook-paylas
Tarih: 11-08-2020 15:01

Türkiye şampiyonu ’Cep Herkülü’ dünya evine girdi

Sivas Gençlikspor Kulübü sporcusu bedensel engelli Paralimpik Halterci milli sporcu Abdullah Kayapınar ve Ayzanur Yaşar çifti kıyılan nikah ile hayatlarını birleştirdi.

’Sivas’ın Cep Herkülü’ olarak da bilinen 1 metre 20 santim boyundaki Kayapınar’ın nikahı Sivas Belediyesi Nikah salonunda gerçekleşti. Nikaha Sivas Valisi Salih Ayhan, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve İl Gençlik ve Spor Müdürü Erdoğan Tunç ve çiftin yakınları katıldı. Sivas Valisi Salih Ayhan ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç’un şahitliğini yaptığı nikahı Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin kıydırdı. Korona virüs önlemleri kapsamında kıyılan nikahta Ayzanur Yaşar aile cüzdanını Vali Ayhan’ın elinden aldı. Gazetecilere açıklamada bulunan çift çok mutlu olduklarını ifade etti.

(Onur Erden - Mustafa Koçyiğit/İHA)







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI