Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...



Tramvay’da inanılmaz anlar: Kanıyla

Eskişehir’de, bir şahıs bindiği tramvayda yolculara dehşet anları yaşattı. Şahıs, vücudunun çeşitli yerlerini keserek, tramvayın içine kanıyla “Bu devlet sahipsiz deyil CHP atam uyan” yazdı.

facebook-paylas
Güncelleme: 06-03-2020 18:24:44 Tarih: 06-03-2020 16:00

Tramvay’da inanılmaz anlar: Kanıyla

Edinilen bilgiye göre olay, Otogar-SSK yönüne giden tramvayda yaşandı. İddialara göre, saat 23.00 sıralarında vücudunun çeşitli yerlerini kesen kimliği belirsiz şahıs, kanlar içinde tramvaya bindi. İki kolunda da kesikler bulunan alkollü şahsı gören yolcular neye uğradıklarını şaşırdı. Bir süre yolculuk eden şahıs, daha sonra oturduğu yerden kalkarak kolundan akan kanı parmağıyla alıp tramvay camlarını tutan plastik kolon kısmına, “Bu devlet sahipsiz deyil CHP atam uyan” yazdı. Dehşet anlarına şahitlik eden yolcular, şahsın yaptıkları karşısında tepkisiz kaldı. Ardından son durakta inen şahıs, otobüs duraklarında bir süre durduktan sonra bir vatandaş tarafından araçla hastaneye götürüldü. Tedavi altına alınan şahsın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

(Mustafa Kaplan/İHA)







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI