Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...



Tıra böyle çarptı...22 yaşındaki gençten acı haber

Yalova’da bir otomobilin sıkıştırması sonucu önce işyerinin duvarına çarpan daha sonra tırın dorsesinin altına giren 22 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

facebook-paylas
Tarih: 18-03-2021 12:01

Tıra böyle çarptı...22 yaşındaki gençten acı haber

10 Mart tarihinde Yalova’da meydana gelen ve güvenlik kamerasına an be an yansıyan kazada, 22 yaşındaki Hakan Yılmaz, ana yolda otomobiliyle seyir halinde giderken, sol şeritten gelen bir otomobilin sıkıştırması üzerine direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, yol üzerinde bulunan bir iş yerinin duvarına çarparak park halindeki tırın dorsesinin altına girdi.

Araç içinde sıkışan ve itfaiye ekipleri tarafından Yalova Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Yılmaz, 8 gündür yoğun bakımda yaşam savaşı veriyordu.

Yılmaz, bu sabah saat 06.00 sıralarında vefat etti. Gencin cenazesi bu gün Çiftlikköy Yeni Mezarlığına defnedilecek.

(Zehra Baykal-Mehmet Buldu/İHA)







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI