|
Tweet |
Fiyatlar düşüyor! Ticaret Bakanlığından otomobil piyasası ile ilgili son dakika açıklaması
Ticaret Bakanlığı otomobil sektöründe stokçuluğun durduğunu ve fiyatların düşüşe geçtiğini yaptığı son dakika açıklaması ile duyurdu.
Fiyatlar düşüyor! Ticaret Bakanlığından otomobil piyasası ile ilgili son dakika açıklaması
Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, otomotiv sektörüne ilişkin Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın başkanlığında tüm sektör paydaşlarının katılımıyla istişare ve toplantılar yapılarak, değerlendirmeler yapıldıdığı söyledi
Bu değerlendirmeler sonucunda, ağustos-eylül aylarına kadar otomotiv piyasasında oluşturulan köpüğün kalkmaya başlayacağı sonucuna varıldı. Çalışmalar kapsamında başta internet siteleri ilanları, galerilerin sıfır ve ikinci eldeki çalışmaları dahil ve en çok da şahsi ilanların içeriğiyle ilgili düzenlemeler yapıldı, stokçuluğa darbe indirecek düzenlemeler uygulamaya konuldu.