Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...



TBMM’de gerginlik

Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) gerginlik yaşandı.

facebook-paylas
Tarih: 29-07-2020 15:01

TBMM’de gerginlik

Mecliste sosyal medya düzenlemesi görüşmeleri sırasında gerginlik yaşandı. HDP Şırnak Milletvekili Hüseyin Kaçmaz, hükümetin politikalarını eleştirerek, hükümeti Kürt düşmanlığı ile suçladı. Bunun üzerine AK Parti Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat Kaçmaz bazı sözler kullanınca HDP milletvekilleri sıralara vurarak tepki gösterdi. TBMM Başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş oturuma ara verdi. Ara verildiğinde de tartışma devam ederken, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç da tepki gösterdi ve ‘ayıp’ kelimesini kullandı.

Oturum yeniden başladığında TBMM Başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş, Eronat’ın sözlerinin yaralayıcı sözler olarak kınama cezası gerektirdiğini söyledi. AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı ise, Eronat’ın o sözleri Kaçmaz’a söylemediğini kaydetti. Erdoğmuş’un oylamaya sunduğu Oya Eronat’a kınama cezası kabul edilmedi.

HDP Grup Başkanvekili Hakkı Saruhan Oluç, Eronat için "zanlı" ifadesini kullandı. Bunun üzerine AK Parti ile CHP’li milletvekilleri karşı karşıya geldiler. Erdoğmuş, oturuma tekrardan ara verdi.

(Ahmet Umur Öztürk/İHA)







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER POLİTİKA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI