Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...



Tam kadro katılımlı toplantıda Erdoğan talimatı verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında önceki gün gerçekleştirilen AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında 31 Mart seçim kampanyasının detayları ele alındı.

facebook-paylas
Güncelleme: 28-02-2024 15:07:22 Tarih: 28-02-2024 09:02

Tam kadro katılımlı toplantıda Erdoğan talimatı verdi!



Seçim öncesi son kez yapılan MYK toplantısı, 1.5 saat sürdü. MYK’ya kabine üyeleri de tam kadro katıldı. Edinilen bilgiye göre Erdoğan, açış konuşmasında seçime yönelik hazırlıklara işaret ederek, “İnşallah 14-28 Mayıs seçimlerinde olduğu gibi 31 Mart seçimlerinde de aynı başarıyı elde edeceğiz. Kendi belediyelerimizi muhafaza edeceğimiz gibi 2019 seçimlerinde kaybettiğimiz büyükşehirleri de muhalefetin elinden geri alacağız” dedi.

"HERKES SAHADA OLSUN"
Erdoğan, “Meclis çalışmalarını artık bitirin, herkes sahada olsun. Seçime kadar gece gündüz vatandaşla bir arada olun” talimatını verdi. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler de bu hafta sekizinci yargı paketinin görüşmelerinin tamamlanmasının ardından Meclis’in kapanacağı bilgisini paylaştı. 

Toplantıda seçim kampanyası kapsamında 27 ilde 150 program için sahada olan bakanların, kalan bir aylık sürede 81 ilde vatandaşla buluşturulması planlandı. Seçim öncesi vatandaşın bakanları illerinde görmesinin anketlerde olumlu etki gösterdiği belirtiliyor. 

İSTİFA EDEN BAŞKANLARA KARŞI ÖZEL ÇALIŞMA
Milliyet'ten Ayşegül Kahvecioğlu'nun haberine göre; MYK toplantısında Erdoğan’ın, yeniden aday gösterilmediği için başka partilere geçerek AK Parti’ye rakip olan belediye başkanlarının bulunduğu il ve ilçelere yönelik özel çalışma yapılması talimatı verdiği de öğrenildi.

"YAŞIN HEP 18" PASTASI
Toplantı, dünya liderlerinden gelen doğum günü kutlama telefonlarıyla sık sık bölündü. Toplantının bitiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a MYK üyelerinden de bir sürpriz geldi. Salonda AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı’nın hazırlattığı, üzerinde Erdoğan’ın bir gençlik fotoğrafıyla “Yaşın hep 18” yazısı bulunan pasta kesildi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER POLİTİKA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI