Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...



Sömestr tatilinin son günü Palandöken doldu taştı

Yarıyıl tatilinin son gününde kış turizminin önemli merkezlerinden olan Palandöken’de pistler doldu taştı.

facebook-paylas
Tarih: 02-02-2020 21:00

Sömestr tatilinin son günü Palandöken doldu taştı

Yerli ve yabancı tatilcilerin yanı sıra sömestr tatilinin son gününü Palandöken’de geçirmek isteyen öğrenciler zirveye akın etti. Tatilciler pistlerde kayak ve snowboard yaparak karın tadını çıkartırken, öğrenciler ise kızakla kayarak doyasıya eğlendi.

Palandöken’i çok sevdiklerini ifade eden öğrenciler, “Sömestr tatilimizin son günü olması nedeniyle Palandöken’e kaymaya geldik. Çok kalabalık. Çok eğlendik, herkesi Palandöken’e bekliyoruz” dediler.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 12. Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre Palandöken Kayak Merkezi’nde kar kalınlığı 78 santimetre olarak ölçülürken, hava sıcaklığı ise en düşük sıfırın altında 19, en yüksek sıfırın altında 3 derece oldu.

(Özge Bozo - Sefa Tetik/İHA)







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI