Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...



SMA hastası 1 yaşındaki Zeynep İnci için yardım çağrısı

SMA hastası 1 yaşındaki Zeynep İnci Zorbacı’nın ailesi, çocukları için tek umut olan Amerika’daki ilaç tedavisi için sosyal medyada yardım kampanyası başlattı.

facebook-paylas
Tarih: 06-09-2020 00:01

SMA hastası 1 yaşındaki Zeynep İnci için yardım çağrısı

Henüz 5 aylıkken SMA Tip 1 hastalığı tanısı konulan Zeynep İnci Zorbacı’nın durumu, korona virüs sürecinde tedavisi aksayınca daha da kötüleşti. 1 yaşındaki Zeynep İnci bebeğin ve ailesinin umudu ise Amerika’daki ilaç. Zeynep İnci bebeğin tedavi masraflarını karşılayabilmek adına sosyal medya platformlarında kampanya başlatıp yardım çağrısında bulunan aile, gelecek yardımları beklediklerini ifade etti.

Öte yandan, Zeynep İnci’nin yaş günü için hastanede yapılan pastalı kutlama ve ailesinin yardım çağrısı kameraya yansıdı.

(Deniz Özkök - Muharrem Çam - Cem Güney Kılıç/İHA)







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI