Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...



Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank’tan İmamoğlu’na eleştiri

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yaptığı paylaşımla ilgili eleştirilerde bulunarak, “Bu ülkede terör destekçilerini cici gösteremeyeceksiniz” dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 09-03-2021 13:28:46 Tarih: 09-03-2021 13:01

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank’tan İmamoğlu’na eleştiri

Kocaeli’de Kartepe teleferik Hattı Projesi’nin tanıtım programında konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 8 Mart’ta Twitter hesabı üzerinden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’ın isimlerini etiketleyerek yaptığı paylaşımla ilgili eleştirilerde bulundu.

 

“BU SİNSİ ZİHNİYET DÜN ASLINDA BİR KEZ DAHA İFŞA OLDU”

Bakan Varank yaptığı açıklamada, terör destekçiliğinin meşrulaştırıldığını belirterek, “Tıkır tıkır çalışıyor dedikleri CHP belediyeleri aslında patır patır dökülüyor. İstanbul’un CHPli belediye başkanı çıktı, HDP’nin eş başkanına selam gönderdi. HDP ile örtülü ittifakın diyetini, kadınlar günü üzerinden terör destekçiliğini meşrulaştırarak ödemek isteyen bu sinsi zihniyet dün aslında bir kez daha ifşa oldu. Bu zat, daha önce de Diyarbakır’ın terör yandaşı eski yönetimine desteğe gitmiş ama Diyarbakır annelerine bir selam bile vermemişti. Üstelik bu hareketini de, ‘o annelerinin yanına gitsem şovmen olurdum’ diyerek savunmuştu. Diyarbakır annelerine destek vermek şovmenlik, terör örgütüyle açık seçik işbirliği içinde olan HDP’ye selam durmak insanlık öyle mi? Yazık yazık” dedi.

 

“BU ÜLKEDE TERÖR DESTEKÇİLERİNİ CİCİ GÖSTEREMEYECEKSİNİZ”

CHP ve İyi Parti’nin terör destekçilerine koltuk değneği yapıldığını ifade eden Varank, “Ne yaparsanız yapın, hangi güzel sözlerle, hangi özel günlerle süslerseniz süsleyin bu ülkede terör destekçilerini cici gösteremeyeceksiniz. CHP’yi ve İyi Parti’yi terör destekçilerine koltuk değneği yapan bu zihniyete öncelikle bu partilerin içindeki aklıselim isimlerin sesini yükseltmesi lazım. Ben inanıyorum ki, bu son hareket CHP’ye ve İYİ Parti’ye samimiyetle oy veren vatandaşlarımız arasında esaslı bir itiraza kapı aralayacaktır” diye konuştu.

(Murat Kanber - Harun Yıldız/İHA)







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER POLİTİKA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI