Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...



Ömer Çelik'ten 6'lı masanın anayasa önerisine tepki: Kafalarındaki şey işlevsiz ve etkisiz bir cumhurbaşkanı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, parti genel merkezinde muhabirlerle bir araya geldiği programda 6'lı masanın anayasa önerisine tepki gösterdi. Çelik, "Kafalarındaki şey işlevsiz ve etkisiz bir cumhurbaşkanı." dedi.

facebook-paylas
Tarih: 07-12-2022 11:14

Ömer Çelik'ten 6'lı masanın anayasa önerisine tepki: Kafalarındaki şey işlevsiz ve etkisiz bir cumhurbaşkanı!


Ömer Çelik'ten 6'lı masanın anayasa önerisine tepki: Kafalarındaki şey işlevsiz ve etkisiz bir cumhurbaşkanı!

     

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, parti genel merkezinde muhabirlerle bir araya geldiği programda konuştuç.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Meclis'teki açıklamalarına sert tepki gösteren Çelik, "Hiçbir şekilde affedilir tarafı yoktur. Eski vesayetin zihniyetine dayanarak, Batı'daki faşistlerin yöntemini kullanarak bu ifadeleri kullanmaya devam ediyor. Siyasetten haberi olmadığını gösteren ifadeler kullanıldı" dedi.

'BASİRETSİZLİK HADDİNİ AŞMAKTIR'

Çelik'in açıklamalarından satır başlıkları:

Vekillerimiz milletin oyunu aldı ve milletvekili oldu. Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları tam bir basiretsizlik, haddini aşmaktır.

Kendisi 15 Temmuz'da tankların yol vermesiyle gidip darbe girişimini seyretti. O gün darbeciler Cumhurabaşkanımızı öldürmek istedi. O katil sürüsü Marmaris'te ormanlarda takip edilip yargı önüne çıkarılırdı. bu ülkede diktatörlük olsaydı ormanda öldürülürdü. tanklar kime yol veriyorsa diktatör odur.

CHP'NİN VİZYON BELGESİ

Zihni sinir projesiyle karşı karşıya kaldık. Neo liberal politikalarla partinin kimliği nasıl bağdaşacak bu toplantılarda gördük. Türkiye'deki problemlere çare olabilecek bir tablo ortaya çıkmadı. Getirdikleri model siyaset dışı. Vahim bir tabloyla karşı karşıyayız.

ALTILI MASANIN ANAYASA TEKLİFİ

Kafalarındaki şey işlevsiz ve etkisiz bir cumhurbaşkanı. halk tarafından seçilen Cumhurbaşkanı tarafsız kalmaz. Bu Türkiye'nin önüne konulmuş bir vizyonsuzluktur.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER POLİTİKA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI