Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...



Münih Güvenlik Konferansı, Covid-19 nedeniyle ertelendi

Almanya’nın Münih kentinde her yıl düzenlenen Münih Güvenlik Konferansı’nın (MSC) Covid-19 salgını nedeniyle ertelendiği açıklandı.

facebook-paylas
Tarih: 09-12-2020 18:01

Münih Güvenlik Konferansı, Covid-19 nedeniyle ertelendi

Almanya’nın Münih kentinde her yıl düzenlenen, uluslararası diplomasi ve güvenlik uzmanlarının bir araya geldiği Münih Güvenlik Konferansı’nın (MSC) 19-21 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanıyordu. Münih Güvenlik Konferansı Başkanı Wolfgang Ischinger tarafından bugün yapılan açıklamada, 57. MSC’nin dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle ertelendiği duyuruldu. Ischinger, konferansın hangi tarihler arasında gerçekleştirileceğine salgının seyrine göre karar verileceğini bildirdi. MSC’nin uluslararası güvenlik ve istikrara yönelik mevcut küresel tehditler ve zorluklar açısından önemini vurgulayan Ischinger, hedeflerinin Münih Güvenlik Konferansı’nı, gerekli koşulların sağlanması halinde mümkün olan en kısa sürede gerçekleştirmek olduğunu söyledi.

(Mehmet Koca/İHA)







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI