Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...



Maskeli ikilinin özelliği deşifre oldu: İkisi de ‘çarkçı’ çıktı!

Türkiye’de “​Arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim.” atasözünü doğrulayan nitelikte gelişmeler yaşanıyor. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan tıpkı birlikte yol yürüdüğü Kemal Kılıçdaroğlu gibi dün söylediğini bugün unuttu. Bugün “Öyle dış güçlermiş, iç güçlermiş, lobilermiş... Bunlar palavra." diyen Ali Babacan’ın 2013’te “Dış güçler Türkiye’den rahatsızlık duyuyor. Uluslararası piyasa oyuncuları siyasi ve ekonomik istikrarı yakalayan Türkiye’den rahatsızlık duyuyorlar.”

facebook-paylas
Tarih: 27-11-2021 11:14

Maskeli ikilinin özelliği deşifre oldu: İkisi de ‘çarkçı’ çıktı!


 

“Dış güçlerin” umudu haline gelen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın çelişkilerle dolu sözleri ortaya çıktı. 

Babacan: Dış güçler, iç güçler, lobilermiş... Palavra
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Zonguldak ve Bartın kongrelerinde konuştu. 2013’te hükümette görev yaptığı dönemdeki sözlerini unutan Babacan, "Amerika‘daki seçim süreci sonrasında, gelişmekte olan ülkelerin paraları dolar karşısında değer kazanırken Türk Lirası hızla değer kaybediyor. Bunun tek nedeni kötü yönetim. Öyle dış güçlermiş, iç güçlermiş, lobilermiş... Bunlar palavra." dedi. 

Dün ‘dış güçler’ diyen Ali Babacan, bugün ‘palavra’ diyor!
Dönemin Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın ‘dış güçlere’ yönelik 2013 yılında dikkat çeken sözler sarf ettiği ortaya çıktı. Arşivlerde yerini alan açıklamalara göre Babacan, “Uluslararası piyasa oyuncuları siyasi ve ekonomik istikrarı yakalayan Türkiye’den rahatsızlık duyuyorlar. Bunları çok anlatmak gerekiyor. Mayıs ayından beri Gezi olayları ile de başlayan süreçte ciddi bir yıpranma oldu Türkiye algısında hasar meydana geldi. Bunun onarılması da zaman alacak. Bu haftaki çalışmalar da bunu gerektiriyor” diyerek ‘dış güçler’den söz ediyor. Ali Babacan’ın çelişkilerle dolu ‘dış güçler’ çıkışını duyanlar “Arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim” atasözüyle gönderme yaptı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER POLİTİKA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI