Bugun...



Maltepe’de önüne yaya fırlayan araç sürücüsü, direksiyonu kırınca minibüse çarptı

Maltepe’de önüne yaya fırlayan otomobil sürücüsü direksiyonu kırınca karşı yönde bulunan hatlı minibüse çarptı. 1 kişinin yaralandığı kazada minibüs durağında vatandaş bulunmaması olası faciayı önledi.

facebook-paylas
Tarih: 06-04-2021 10:01

Maltepe’de önüne yaya fırlayan araç sürücüsü, direksiyonu kırınca minibüse çarptı

Kaza, Maltepe Başıbüyük Yolu Caddesi üzerinde saat 16.20 sıralarında meydana geldi. 74 DE 792 plakalı Fiat marka hafif ticari aracıyla ilerleyen İbrahim Baltacı, iddiaya göre bir anda önüne fırlayan yayaya çarpmamak için direksiyonu aniden kırdı. Kontrolden çıkan otomobil yolun karşı yönündeki durakta yolcu indiren Emrah Coşkun yönetimindeki 34 M 1374 plakalı hatlı minibüse hızla çarptı. Minibüsün camlarının parçalandığı kazada sürücü İbrahim Baltacı hafif yaralanırken minibüsün durduğu durakta vatandaşların olmaması olası faciayı önledi.

Kazaya tanık olan Yavuz Kangöz, "Herhalde karşıdaki araç yayaya vurmamak için ani refleksle duran minibüse vurmuş. Şu an yaralı falan yok. Sadece karşıdaki araçtaki şoförde ayağında bir hasar var bir de ıslak zemin önüne yaya fırladığından çocuğun yapacak bir şeyi yok" dedi.

-İHA-







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI