Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...



Kuyumcularda normalleşme öncesi yoğunluk

Van’daki kuyumcu esnafı, açıklanması beklenilen normalleşme süreciyle birlikte düğün, nişan ve söz kesimi hazırlıkları nedeniyle yoğun bir döneme girdi.

facebook-paylas
Tarih: 31-05-2021 19:01

Kuyumcularda normalleşme öncesi yoğunluk

1 Haziran’da beklenen normalleşme süreciyle birlikte vatandaşlar düğün, nişan ve söz kesimi hazırlıklarına başladı. Düğün, nişan, sünnet gibi organizasyonlar için kuyumcu esnafında da yoğunluk yaşanıyor. İş yerlerine gelen vatandaşların şimdilik daha az miktarda alışveriş yaptıklarını belirten kuyumcular, normalleşmeyle birlikte başlamasını bekledikleri düğün sezonundan dolayı önümüzdeki günlerde yoğunluğun daha çok artmasını umuyor.

Konuyla ilgili konuşan kuyumcu Akif Ölmez, “Geçtiğimiz yıldan ertelenen düğünler olduğu için ciddi bir hareketlilik var. Şu an söz ve nişan için alışverişler yapılıyor. Tektaş, beş taş ve ufak kolyeler alınıyor. 1 Haziran’dan sonra yasakların kalkmasıyla daha fazla yoğunluk bekliyoruz. Normalleşmeyle birlikte düğünler de devam edecek ve buradaki aşiret düğünlerinde altın çok alınıyor. Genellikle set ve bilezikler alınıyor” şeklinde konuştu.

(Yunus Tuğrul/ İHA)







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI