Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...



Kumpas mağduru Albay Cengiz Köylü korona virüse yenik düştü

FETÖ/PDY’nin Balyoz ve Ergenekon kumpaslarında hapis yatan emekli Hava Kurmay Albay Cengiz Köylü korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti. Emekli Albay, bugün düzenlenen cenaze töreni sonrası son yolculuğuna uğurlandı.

facebook-paylas
Tarih: 19-04-2021 17:01

Kumpas mağduru Albay Cengiz Köylü korona virüse yenik düştü

FETÖ/PDY’nin Balyoz ve Ergenekon kumpaslarında hapis yatan emekli Hava Kurmay Albay Cengiz Köylü ve korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti. Emekli Albay Köylü için Gaziosmanpaşa Karlıtepe Mezarlığında yakınlarının katıldığı bir tören düzenlendi. Tören sonrası Köylü buradaki aile kabristanlığına defnedildi.

Cenaze töreni sonrası konuşan eşi Gamze Köylü, “Asker olarak, insan olarak çok mert ve dürüst bir insanı kaybettik. Bu dünyada herkese ayrı ayrı değer verdi, herkesi ayrı ayrı sevdi. Yalnızca onun değeri bilinmedi. Dostlar sağ olsun” dedi.

Babasını gözyaşlarıyla defneden Melih Köylü ise, “Babam hep ben bir ’savaşçıyım’ derdi. ’Mücadele ederim’ derdi. Savaşçı ölse dahi, ruhu savaşmaya devam edecek” şeklinde konuştu.

‘KUMPASIN KİTABINI YAZMIŞTI’

Emekli Hava Kurmay Albay Cengiz Köylü, bu olaydan sonra ‘Karargâh Evleri’nin askeri sorumlusu olduğu’ iddiasıyla 2009’da gözaltına alınmış, sonrasında Ergenekon ve Balyoz davaları kapsamında da tutuklu yargılanmıştı. Kumpas davalarında 5.5 yıl cezaevinde kalan Cengiz Köylü, “Ergenekon’dan Balyoz’a Asrın İftirası” adlı kitabı da kaleme almıştı.

(Selim Bayraktar /İHA)







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI