Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...



Kadınlar Günü’nde anlamlı hediye

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın yolculara yine kadınların yapmış olduğu ürünlerden oluşan hediyeler takdim edildi.

facebook-paylas
Tarih: 08-03-2020 13:00

Kadınlar Günü’nde anlamlı hediye

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı. “Kadın Eliyle” adını taşıyan kooperatiflere üye toplam 303 kadın üreticinin elinden çıkan ürünler, terminal binasına gelen kadın yolculara İSG’nin Kasım çalışanları tarafından hediye edildi. Aldıkları hediyeler karşısında oldukça duygulanan kadın yolcular, “Tam İstanbul’dan ayrılırken çok güzel bir hediyeyle karşılaştık. Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve kadın üreticilere çok teşekkür ederiz. Kadınlar ürettikçe daha da güçlü” diye konuştular.

(Tuncer Cengiz/İHA)







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI