Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...



İttifakta 'aday' kaosu!

Erken seçim istiyorlar ama adayları yok. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu'nun “Cumhurbaşkanı adayımız Kılıçdaroğlu” açıklamasına İP'li Koray Aydın'dan yanıt geldi: “Bizim adayımız da Meral Akşener.”

facebook-paylas
Tarih: 13-07-2021 09:19

İttifakta 'aday' kaosu!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Gazetesi'ne konuştu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu'nun "adayımız Kılıçdaroğlu" söylemi hatırlatılınca, aday konusuna ittifak liderlerinin karar verebileceğini söyledi. Kılıçdaroğlu, "Oturulur konuşulur, yani Türkiye'nin gerçekleri önümüzde duruyor" diye konuştu. Kılıçdaroğlu, ayrıca Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a da net bir mesaj verdi. Kılıçdaroğlu, "Belediye başkanlarımızın birinci görevi, halka verilen sözleri tutmaktır" dedi.

SAYGIYLA KARŞILARIM

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise "Böyle bir tutumunun olmasını saygıyla karşılarım. Burada bir başka partinin genel başkanı olarak söz söyleme hakkını kendimde bulmam" diye konuştu.

İP'TEN CHP'YE CEVAP: GÖNLÜMÜZDEN AKŞENER GEÇİYOR

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu'nun "Cumhurbaşkanı adayımız Kılıçdaroğlu" açıklamasına ilişkin, "Bizim gönlümüzden de Meral Akşener'in cumhurbaşkanı olması geçiyor. Sadece şunu söyleyebiliriz, onun gününe daha çok var. Bu konularda çok kolay anlaşılır, arada bir sürtüşme filan çıkmaz."







Etiketler : İttifakta kaosu

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER POLİTİKA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI