Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort betturkey beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...



İstiklal Caddesi'nde bombalı saldırı: Gözaltı sayısı 50'ye yükseldi

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıya ilişkin soruşturmada gözaltı sayısının 50'ye yükseldiğini açıkladı.

facebook-paylas
Tarih: 15-11-2022 11:12

İstiklal Caddesi'nde bombalı saldırı: Gözaltı sayısı 50'ye yükseldi


İstanbul İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin hayatını kaybettiği, 81 kişinin de yaralandığı terör saldırısıyla ilgili soruşturma sürüyor.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, terör saldırısına ilişkin gözaltı sayısının 48'den 50'ye yükseldiğini bildirdi.

Saldırıdan 10 saat sonra yakalanan Suriye uyruklu kadın terörist Ahlam Albashir'in 4 ay önce bir teröristle birlikte Türkiye'ye girdiği, iki teröristin kimlikleri belli olmasın diye karı-koca rolü yaptıkları ve bir tekstil atölyesinde çalıştıkları belirlendi.

6 HASTA YOĞUN BAKIMDA

Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, saldırıda yaralanan vatandaşların durumuna ilişkin bir açıklama yaptı. Buna göre; tedavisi tamamlanan yaralıların sayısı 58'e ulaştı.

17 yaralı serviste, 6 hasta ise halen yoğun bakımda tedavi görüyor.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI