Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...



İstanbul Valiliğinden açık alanlarda yemek dağıtımıyla ilgili açıklama

İstanbul Valiliğinden, açık alanlarda yemek dağıtımıyla ilgili yapılan açıklamada, “Yemek dağıtımının, pandemi tedbirlerine riayet edilerek, sivil toplum kuruluşlarımızın merkezleri veya aşevlerindeki kapalı alanlarda ya da ihtiyaç sahiplerinin yaşadığı evlere ulaştırılarak yapılması uygun olacaktır” denildi.

facebook-paylas
Tarih: 15-01-2021 23:01

İstanbul Valiliğinden açık alanlarda yemek dağıtımıyla ilgili açıklama

İstanbul Valiliğinden açık alanlarda yemek dağıtımıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Valilikten yapılan açıklamada, “İstanbul’da korona virüs salgınına karşı geçtiğimiz Mart ayından bu yana Valiliğimiz, Kaymakamlıklarımız, Belediyelerimiz, Kamu Kurum ve Kuruluşlarımız, Muhtarlarımız ve STK’larımızla işbirliği içinde mücadele veriyoruz. Bu kapsamda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kamu eliyle ulaştırılan sosyal yardımların yanı sıra; sokağa çıkması kısıtlanan, ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın zorunlu ihtiyaçları, VEFA Sosyal Destek Gruplarımızca karşılanmaktadır. Diğer yandan, İlimizdeki sivil toplum kuruluşlarımızın geçmişten beri yerine getirdikleri hayır işleri de kamu eliyle yürütülen sosyal destek çalışmalarımıza güç katmaktadır. Kadim yardımlaşma ve dayanışma geleneğimizi sürdüren sivil toplum kuruluşlarımızın bu hizmetleri, her türlü takdirin üzerindedir. Bu amaçla emek veren gayret gösteren bütün gönüllülerimize, milletimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz. Sivil Toplum Kuruluşlarımıza yakışır bir şekilde aşevi hizmeti verilmesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza pandemi kurallarına uygun ve soğuk kış şartlarından koruyarak yemek hizmeti sunulması önem arz etmektedir. Bu itibarla; meydan, park-bahçe ve cadde gibi açık alanlarda yemek dağıtılması, başta sağlık şartları olmak üzere, temizlik ve sosyal mesafe açısından uygun görülmemektedir. Bu nedenle yemek dağıtımının, pandemi tedbirlerine riayet edilerek, sivil toplum kuruluşlarımızın merkezleri veya aşevlerindeki kapalı alanlarda ya da ihtiyaç sahiplerinin yaşadığı evlere ulaştırılarak yapılması uygun olacaktır. Konuyla ilgili olarak kaymakamlıklarımız, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşlarımız bilgilendirilmiştir. Güvenlik güçlerimiz konuyu hassasiyetle takip edecektir” denildi.

(İHA)







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI