Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...



İdlib şehidini son yolculuğuna binler uğurladı

İdlib’de yürütülen Bahar Kalkanı Harekatı’nda şehit olan Uzman Onbaşı Ragip Soylu Coşkun, memleketi Elazığ’da binlerce vatandaşın katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

facebook-paylas
Tarih: 05-03-2020 15:00

İdlib şehidini son yolculuğuna binler uğurladı

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’nin İdlib kentinde yürütülen Bahar Kalkanı Harekatı’nda önceki gün şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Ragip Soylu Coşkun (26) için memleketi Elazığ’daki Mevlana Camii’nde tören düzenlendi. Şehidin naaşı silah arkadaşlarının omzunda camiye getirildi. Öğle namazını müteakip İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından dua edildi. Ardından şehidin naaşı, binlerce vatandaşın ’Şehitler ölmez vatan bölünmez’, ’Vatan sana canım feda’ sloganları ile toprağa verilmek üzere Baskil ilçesine bağlı Karaali köyüne götürüldü.

Cenaze törenine şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Vali Çetin Oktay Kaldırım, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş, İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan İnan, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Zülfü Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse, TSO Başkanı Asilhan Arslan, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, emniyet personeli, askeri erkan ve binlerce vatandaş katıldı.

ŞEHİDİN “ŞEHİT OLMAK KALBİME DOĞUYOR” DEDİĞİ VİDEOSU DUYGULANDIRMIŞTI

Şehit Uzman Onbaşı Ragip Soylu Coşkun’un Hatay’da bulunduğu sırada cep telefonu kamerası ile kaydedilen görüntüsü ortaya çıkmış ve "Şehit olmak kalbime doğuyor" dediği anlar izleyenleri duygulandırmıştı. Şehid Coşkun videoda, “Vatan, bayrak, millet, namus, şeref biz bunun için bu görevi seçtik. Ben bu mesleği onun için seçtim, yoksa herkes bu mesleği yapar. Kimisi para için yapıyor, kimisi zevkine yapıyor, kimisi de gerçekten canı gönülden kalpten yapıyor bu işi. Ben de onlardanım Allah’a şükür. Rabbim hakkımda hayırlısını versin. Şehitlik güzel bir mertebe, inşallah ulaşırım” ifadelerini kullanmıştı.

(Ahmet Mücahid Kantarcıoğlu - Mehmet Hanifi Şahin/İHA)







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI