Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...



İçişleri Bakanı Soylu: "Yenileceksiniz ve Cehennem’e sürüleceksiniz!"

AK Parti, Van’da Vefa Sosyal Destek Grubu’na yönelik düzenlenen 2 kişinin şehit olduğu saldırıyı sert bir dille kınadı.

facebook-paylas
Güncelleme: 14-05-2020 18:24:31 Tarih: 14-05-2020 17:00

İçişleri Bakanı Soylu:

İçişleri Bakanı Soylu:"Mübarek Ramazan Günü’nde, gayesi yalnızca insanımıza hizmet götürmek olan Vefa Sosyal Destek Grubuna saldırarak iki kardeşimizi katlettiler. Bu topraklarda, ne kadar çabalarsanız çabalayın, ne yaparsanız yapın, "Yenileceksiniz, ve Cehennem’e sürüleceksiniz!"

BİR KINAMA MESAJI DA BAKAN ALBAYRAK’TAN

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Van’ın Özalp ilçesinde vatandaşımızın ihtiyaçlarını gidermek için çalışan iki kardeşimiz, teröristlerin hain saldırısı sonucunda şehit düştü. Ramazan gününde yapılan bu alçakça saldırıyı kınıyor, şehit kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Başımız sağ olsun.

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÜNAL DA HAİN SALDIRIYI KINADI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal:"Size sempati duyan,savunan, yaslanan,destek olan her bir kişi bu caniliğe ortaktır. Sağlık çalışanlarına saldırdınız,hastaneleri,okulları yaktınız,öğretmenlerimizi, masum çocuk,genç ve kadınları katlettiniz. Şimdi ise yardıma koşan insanlara saldırıyorsunuz. Sonunuz yakın."

(İHA)







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER POLİTİKA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI