Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...



Fransa Savunma Bakanı Parly, Irak Başbakanı El-Kazımi tarafından kabul edildi

Irak’ta resmi temaslarda bulunan Fransa Savunma Bakanı Florence Parly, Irak Başbakanı Mustafa el-Kazimi tarafından kabul edildi. Görüşmede terör örgütü DEAŞ ile mücadelede iş birliğine dikkat çekildi.

facebook-paylas
Tarih: 27-08-2020 17:01

Fransa Savunma Bakanı Parly, Irak Başbakanı El-Kazımi tarafından kabul edildi

Irak Başbakanlık Basın Ofisi’nden yapılan açıklamada, Fransa Savunma Bakanı Florence Parly ve beraberindeki heyetin Başbakan Mustafa el-Kazimi tarafından kabul edildiği duyuruldu. Görüşmede Başbakan el-Kazimi’nin Fransa’nın ülkesinin terörle mücadelesinde bir ortak olduğunu ve Irak’ın bu ortaklığa özen gösterdiğini ifade etti. Irak ordusunu zayıflatmak için girişimlerin bulunduğunu ve hükümetin bu girişimlere karşı durduğunu belirten el-Kazimi, uzun yıllara dayanan Irak-Fransa ilişkilerinin çok güçlü olduğunu ve Fransa’nın terör örgütü DEAŞ ile mücadelede stratejik bir ortak olduğunu vurguladı.

Fransa’nın terör örgütü DEAŞ ile mücadelede uluslararası koalisyon güçlerinde yer aldığını hatırlatan Fransa Savunma Bakanı Florence Parly ise Irak’ın terörle mücadelesine destek vermek konusunda kararlı olduklarını aktardı. Bakan Parly, DEAŞ’ın halen Irak ve bölge için bir tehdit unsuru oluşturduğuna inandıklarını belirtti. Parly yeni tip korona virüs (Covid-19) nedeniyle ara verilen askeri eğitimi de yeniden başlatmaya hazır olduklarını dile getirdi.

(Abdulkadir Hacıoğlu/İHA)







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI