Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...



FETÖ'cüler Cihat Yaycı'yı tehdit ettiler

15 Temmuz'daki kanlı darbe girişiminin üzerinden tam 6 yıl geçmesine rağmen hala tartışmalar sürüyor. Çeşitli canlı yayınlara katılan Cihat Yaycı, kanlı darbe girişiminin ardından helikopterle Yunanistan'a kaçan FETÖ'lüleri hatırlatarak, 15 Temmuz'a tiyatro diyenlerin FETÖ ile bağlantılı olduğunu belirtmişti.

facebook-paylas
Tarih: 17-07-2022 11:25

FETÖ'cüler Cihat Yaycı'yı tehdit ettiler

 

Bu açıklamaları sonrası çok sayıda FETÖ hesabı tarafından türlü tehditlere maruz kalan Cihat Yaycı geri adım atmıyor.

15 Temmuz 2016 'daki kanlı darbe girişiminin üzerinden tam 6 yıl geçti. Cihat Yaycı, FETÖ'cülerin ortaya attığı ve bazı muhalefet partilerinin milletin meydanlarda yazdığı destanı küçümsemek için köpürttüğü 'tiyatro, kurgu' yalanlarına sert tepki göstermişti.

 Cihat Yaycı, kanlı darbe girişiminin ardından helikopterle Yunanistan'a kaçan FETÖ'lülere hatırlatarak, 15 Temmuz'a tiyatro diyenlerin FETÖ ile bağlantılı olduğunu belirtmişti.

İşte son günlerdeki bu açıklamaları Yaycı'yı yeniden FETÖ'cülerin hedefi haline getirdi. İşte o hesaplardan birinden paylaşılan tehdit mesajı;







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNCEL Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI