Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...



Evlat nöbetindeki aileler çocuklarını HDP’den istiyor

Çocukları terör örgütü PKK tarafından zorla kaçırılarak dağa götürülen ailelerin evlat nöbeti eylemi HDP İl Binası önünde devam ederken evlat nöbetindeki baba Celil Bagdeş, ”Oğlumun montu ve kimliği HDP il binasından çıktı. Ben oğlumu bekliyorum. Gelinceye kadar da bekleyeceğim" dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 03-06-2021 16:21:13 Tarih: 03-06-2021 11:01

Evlat nöbetindeki aileler çocuklarını HDP’den istiyor

Çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP’yi sorumlu tutan evlat nöbetindeki ailelerin 3 Eylül 2019’da başlattığı oturma eylemi 640’ıncı gününde sürüyor. Diyarbakır’da oturan inşaat işçisi Celil Begdaş, 2019 yılı Ramazan ayının ilk günü olan 5 Mayısta ortadan kaybolan oğlu Yusuf (16) için eylemini 640 gündür kararlı bir şekilde sürdürdüğünü söyledi. Oğlunun dağa kaçırılmasında HDP’yi sorumlu tutan baba Begdaş, "HDP’liler kepenk kapatıp gitti buradan. Suçlu oldukları için kaçtılar. Oğlumun montu ve kimliği hepsi bu HDP il binasından çıktı. Ben oğlumu bekliyorum. Gelinceye kadar da bekleyeceğim. Bütün anne ve babalar olarak buradayız evlatlarımız gelinceye kadar burada olmaya devam edeceğiz. Oğlum yeter artık, fırsat bulursan kaç gel güvenlik güçlerine teslim ol. Annen hasta, küçük kardeşin Muhammed hasta seni bekliyoruz oğlum. Ben biliyorum seni kandırdıklarını bir fırsatını bulursan kaç gel teslim ol. Sen gelinceye kadarda ben buradan kalkmayacağım" diye konuştu.

(Sedat Irmak /İHA)







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI