Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort betturkey beylikdüzü escort
Bugun...



Emniyette FETÖ operasyonu! Bakan Yerlikaya: 445 kişi açığa alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aktif görevde olan ve FETÖ ile ilişkisi tespit edilen 445 emniyet mensubunun açığa alındığını duyurdu.

facebook-paylas
Tarih: 29-12-2023 08:22

Emniyette FETÖ operasyonu! Bakan Yerlikaya: 445 kişi açığa alındı


Türkiye'nin tüm terör örgütleri ile zorlu mücadelesi sürüyor. Milli iradeye kasteden FETÖ de o örgütlerin başında geliyor.

Bu mücadelede emniyette yuvalanan FETÖ yapılanmalarını deşifre etmek ve temizlemek en önemli adımlardan biri.

445 emniyet mensubu açığa alındı

Bu kapsamda İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aktif görevde olan ve FETÖ ile ilişkisi tespit edilen 445 emniyet mensubunun açığa alındığını duyurdu.

"Mücadelemizi durmadan sürdüreceğiz"

Yerlikaya şu ifadeleri kullandı: "Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığımızın dijital materyaller üzerinde yaptığı geriye dönük çalışmalar kapsamında; FETÖ ile irtibat ve iltisaklı olduğu tespit edilen 445 aktif emniyet mensubu açığa alındı. Bu şahıslar hakkında idari soruşturma açıldı.

Terör örgütleri ve iş birlikçileriyle mücadelemizi durmadan, duraksamadan sürdürmeye devam edeceğiz."







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI