Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...


Avrupa Birliği İsrail ile ticareti 'gözden geçirecek'
Tarih: 22-05-2025 09:58:03 Güncelleme: 22-05-2025 09:58:03 + -


İsrail'in üzerindeki baskılar Gazze Şeridi'ndeki soykırım savaşı sebebiyle artarken, Avrupa Komisyonu Gazze'deki durum karşısında İsrail ile olan ticaret anlaşmasını gözden geçirmeye başladı.

facebook-paylas
Tarih: 22-05-2025 09:58

Avrupa Birliği İsrail ile ticareti 'gözden geçirecek'

Avrupa Birliği, İsrail ile ticaret anlaşmasını gözden geçirme kararı aldı. Bu karar, Gazze Şeridi'ndeki durum ve İsrail'in insan hakları yükümlülüklerini ihlal edip etmediği konusundaki endişeler nedeniyle alındı.

AB dış politika şefi Kaja Kallas, üye ülkelerin çoğunluğunun bu adımı desteklediğini belirtti. Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Noel Barrot da kararı memnuniyetle karşıladı. AB, İsrail'e yönelik yardımların yetersiz olduğunu ve daha fazla yardıma ihtiyaç duyulduğunu vurguladı. Ayrıca, şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yönelik yaptırımlar hazırlanırken, bir üye ülkenin (muhtemelen Macaristan) bu süreci engellediği belirtildi.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI