Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...



Dışişleri Bakanlığı, Mali’de görev yapan BM barış gücüne yapılan terör saldırısını kınadı

Dışişleri Bakanlığı, Mali’nin kuzeyinde Kidal bölgesinde bulunan BM Mali Çok Boyutlu Entegre İstikrar Misyonu’nun (MINUSMA) Aguelhok üssüne düzenlenen terör saldırısını kınadı.

facebook-paylas
Tarih: 03-04-2021 01:01

Dışişleri Bakanlığı, Mali’de görev yapan BM barış gücüne yapılan terör saldırısını kınadı

Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, “Mali’nin kuzeyinde Kidal bölgesinde bulunan BM Mali Çok Boyutlu Entegre İstikrar Misyonu’nun (MINUSMA) Aguelhok üssüne bugün (2 Nisan) düzenlenen terör saldırısında, MINUSMA bünyesinde görev yapan 4 barış gücü askerinin hayatını kaybettiği ve 20 kişinin yaralandığı üzüntüyle öğrenilmiştir. Türkiye, dost ve kardeş Mali’de barış ve istikrarın korunmasına önem atfetmektedir. Bu terör eylemini şiddetle kınıyor, hayatını kaybedenlerin ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, saldırıda yaralananlara acil şifalar diliyoruz” denildi.

(Musa Erdoğan/İHA)







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER POLİTİKA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI