Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...



'Deprem Kahini' Afganistan’ı işaret ederek Türkiye’yi uyardı

Şubat ayında Maraş merkezli depremleri bilen ve "Deprem kahini" olarak bilinen Frank Hoogerbeets, Türkiye için yeni bir uyarıda bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 16-10-2023 10:17

'Deprem Kahini' Afganistan’ı işaret ederek Türkiye’yi uyardı

 

“Deprem Kahini” olarak adlandırılan Avustralyalı gökbilimci Frank Hoogerbeets, Türkiye ile ilgili yaptığı son açıklamasıyla gündem yarattı.

Hoogerbeets sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım ile Afganistan’daki depremler üzerinden Türkiye’yi uyardı.

Geprem tahminleri yapmak için kurduğu SSGEOS adlı kurumun resmi sayfasından, “Afganistan'da veya yakınında daha güçlü artçı şok etkinlikleri mümkündür” diyen Hoogerbeets, “Türkiye / Ortadoğu ve muhtemelen Romanya ekstra alarma geçmeli” ifadelerine yer verdi.

Frank Hoogerbeets, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında Türkiye'nin yanı sıra Orta Doğu ve Romanya'nın da ekstra dikkat gerektiren bölgeler olduğunu ifade etti.

SSGEOS araştırmacılarından olan Frank Hoogerbeets, Türkiye ile alakalı yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye'yi işaret eden bu dalgalanma şubattaki kadar inandırıcı değil. Yani bu daha çok bir acil durum uyarısıdır. Umarım pek bir şey olmaz."







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI