Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...



Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesini hedef alan Reuters'a AK Parti'den sert tepki!

Masa başı operasyonu! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Batı medyasının Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik kirli saldırılarının yeni bir örneğini sergileyen Reuters'a çok sert tepki gösterdi. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Çelik, "Masa başında hazırlanmış ve siyasi bir amaca dönük mesnetsiz iddialar ile dolu bu sözde haberi nedeniyle Reuters Haber Ajansı'nı ve sorumsuz yönetimini şiddetle kınıyoruz." dedi. Mas

facebook-paylas
Tarih: 27-06-2023 14:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesini hedef alan Reuters'a AK Parti'den sert tepki!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Batı medyasının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik kirli saldırılarının yeni bir örneğini sergileyen Reuters'a çok sert tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Çelik, "Masa başında hazırlanmış ve siyasi bir amaca dönük mesnetsiz iddialar ile dolu bu sözde haberi nedeniyle Reuters Haber Ajansı'nı ve sorumsuz yönetimini şiddetle kınıyoruz." dedi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesini hedef alan Reuters'a AK Parti'den sert tepki: Masa başı operasyonu!

 

İşte Ömer Çelik'in açıklamalarından öne çıkanlar

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve ailesine dönük kirli saldırıların bir yenisine Reuters haber ajansı imza atmış. Masa başında hazırlanmış ve siyasi bir amaca dönük mesnetsiz iddialar ile dolu bu sözde haberi nedeniyle Reuters haber ajansını ve sorumsuz yönetimini şiddetle kınıyoruz.

 

Reuters, temel basın-yayın ilkelerine riayet etmeksizin yayınladığı bu kirli metin ile gazetecilik örtüsü altında siyasi amaçlı bir kara propaganda üretmiştir. Yayınlanan sözde haber, Reuters’in siciline kara bir leke olarak kazınmıştır.

Medya ve algı operasyonlarıyla sözde habercilik yapmaya kalkışan odaklara gereken ders defalarca verilmiştir. Kara propoganda odakları bundan sonra da aynı sonuçla karşılaşmaya devam edeceklerdir.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI