Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...



Cumhurbaşkanı Erdoğan: 55 bin kişiye madalya vereceğiz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Devlet Üstün Fedakarlık Madalyası Tevcih Töreni'nde konuştu. Deprem felaketinin yaralarının sarıldığını belirten Erdoğan, "Afetlerin hayatın bir gerçeği olduğunu unutmuyoruz. En zor günlerimizde yanımızda olan sizleri ihmal edemeyiz. İyiliği karşılıksız bırakmamak kültürümüzün gereğidir. 6 Şubat depremlerinde fedakarlık gösteren yerli ve yabancı arama kurtarma ekiplerine madalya vereceğiz." dedi.

facebook-paylas
Tarih: 25-04-2023 16:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 55 bin kişiye madalya vereceğiz!

Devlet Fedakarlık Madalyası Töreni! 
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde “Devlet Üstün Fedakarlık Madalyası Tevcih Töreni"nde konuşuyor. 

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"Bugün 6 Şubat depremlerinde fedakarlık gösteren yerli ve yabancı arama kurtarma ekiplerine madalya vereceğiz.

En zor günlerimizde yanımızda olan sizlerin fedakarlığını ihmal edemeyiz. İyiliği karşılıksız bırakmamak kadim geleneğimizin gereğidir. Sizlere şahsım, milletim ve devletim adına en kalbi şükranlarımı sunuyorum.

Kara gün dostlarımızın hepsini tanıyoruz. Verilen her emeğe, her yardım eline minnettarlığımızı farklı şekillerde ifade etmeyi sürdüreceğiz. İllerde valilerimiz, yurt dışında büyükelçilerimiz bizi temsilen fedakarlık madalyasını vermeye devam edecek. 55 bin kişiye takdim edeceğiz.


Kendi hayatınızı tehlikeye atmak pahasına, ekrandan çıkardığınız her canla sayısız mucizeye şahitlik etmemizi sağladınız.

Depremin ardından 29 bin 600 artçı deprem meydana geldi. Neredeyse hasar görmeyen bina kalmadı. Son güncellemelere göre toplam 872 bin bağımsız kısımdan oluşan 311 bin bina kullanılamaz hale geldi.

İlk kazmayı 21 Şubat'ta vurduk. Deprem bölgesinde 650 bin konut yapmayı planlıyoruz. Tüm şehirlerimizi eski ihtişamına kavuşturana kadar durmayacağız. Bunun için milletimizden bir sene istiyoruz.

321 ayrı noktada, toplam 781 bin 500 çadırın ve 77 bin konteynerin kurulumunu yaptık."







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER POLİTİKA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI