CHP, kanlı darbe teşebbüsü 15 Temmuz sonrası, kamudan ihraç edilen FETÖ’cülere destek vermeye devam ediyor.
FETÖ ile ilişiği olanlara yönelik düzenlenen KHK ile görevden alınanlar için CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde "KHK zulmüne son vereceğiz" sloganıyla, Türkiye'nin çeşitli illerinde programlar düzenleniyor.
CHP tarafından KHK'lıların da konuşturulduğu programların bir yenisi de Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Şanlıurfa, Bingöl, Muş ve Şırnak'ta gerçekleştirilecek.
PROGRAMA KATILACAK İSİMLER VE SKANDALLARI
CHP Diyarbakır İl Başkanlığı'nın duyurduğu programa; daha önce 15 Temmuz şehitlerine hakareti ile gündeme gelen eski Saadetli yeni CHP'li Cihangir İslam, PKK'lı teröristlerin SİHA'larla vurulmasına alçaklık diyen Sezgin Tanrıkulu, PKK'lı terörist güzellemeleri içeren açıklamalarıyla tepkilerin odağındaki isim olan CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, kendisini durduran polis memurunu azarlamasıyla gündeme gelen CHP'li vekil Turan Aydoğan ve OHAL Komisyonu'nu kaldıracağız diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca katılacak.
KILIÇDAROĞLU'NDAN KHK'LILARA GÖREV SÖZÜ
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, KHK'lılar ile ilgili son açıklamasında da, oğlunun FETÖ’den dolayı işten atıldığını söyleyen bir kadına, KHK'lıları göreve döndürme sözü vererek "Ben söz verdim, hepsini görevlerine iade edeceğim. Suçu yoksa iade edeceğim. Bunu halledeceğiz, siz hiç merak etmeyin.” ifadelerini kullanmıştı.















Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, mart ayında işsizlik oranının..
Türkiye'de işsizlik oranı, martta bir önceki aya göre 0,3 puan azalarak yüzde ..
ABD Başkanı Donald Trump, İran'ın "bir türlü işleri yoluna koyamadığını" ve nü..
Site yöneticilerinin tek başına aidat belirleme yetkisi kısıtlanarak artış kar..
"Milli güvenlik" meselesi olarak ele alınmalı..
TBMM Dilekçe Komisyonu İlköğret..
ABD Başkanı Trump, "İran'a yönelik bombardıman ve saldırıyı 2 hafta süreli ola..
Ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturması kapsamında Simge Sağın, Melek Mosso, İb..
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Süper Lig'den 10 kulübü Pr..
Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Süper Lig'de önümüzdeki sezon için yeni y..
Eski TBMM Başkanı Hüsamettin Cindoruk tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybet..
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "2025 Mart-2026 Mart dönemind..