Bugun...



Beşiktaş’ta grup idmanları başladı

Beşiktaş’ta takım idmanları başladı. Bugün tesislere giden Umut Nayir, Utku Yuvakuran, Burak Yılmaz, Vida, Atiba ve Ljajic, gerekli tedbirleri alarak ilk takım çalışmasını gerçekleştirdi.

facebook-paylas
Tarih: 20-04-2020 14:00

Beşiktaş’ta grup idmanları başladı

Korona virüs tedbirleri kapsamında çalışmalarını evden bireysel olarak sürdüren Beşiktaş’ta, grup çalışmaları start aldı. Siyah-beyazlı takım gruplar halinde tesislere giderek idmanları sosyal mesafe ve güvenlik tedbirlerini alarak yapmaya başladı. Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleşen ilk idmana; Umut Nayir, Utku Yuvakuran, Burak Yılmaz, Vida, Atiba ve Ljajic çıktı.

Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın katılmadığı idmana teknik ekipten yardımcı antrenör Çağdaş Atan ile kondisyoner Stefano Marrone takımı çalıştırdı.

Siyah-beyazlı takımda idmanlara yarın 2. grup ile devam edilecek.

(Bozhan Memiş /İHA)







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI