Bugun...



Beşiktaş’ta Cenk Tosun koşulara başladı

Beşiktaş, Medipol Başakşehir maçı öncesi idmanlarını sürdürdü. Bir süredir takımdan ayrı kalan Cenk Tosun’un, fizyoterapist eşliğinde koşulara başladığı açıklandı.

facebook-paylas
Tarih: 09-03-2021 16:01

Beşiktaş’ta Cenk Tosun koşulara başladı

Beşiktaş, Süper Lig’de M. Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı çalışmayla devam etti. Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenmanda, siyah-beyazlılar kondisyon ve taktik çalışması yaptı. İdman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışması ile başladı. Pas, 5’e 2 ve dar alanda oyun kontrol pas çalışmaları yapıldı. Antrenman, yarım sahada oynanan çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi.

Dizindeki ödem nedeniyle idmanlara çıkmayan Cenk Tosun’un, bugün fizyoterapist eşliğinde koşulara başladığı açıklandı.

Siyah-beyazlılar, Süper Lig’de Medipol Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, yarın saat 12.00’de yapacağı antrenmanla devam edecek.

(İHA)







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI