Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...



Bayram ziyaretine giden hastanın ailesinden 5 kişi hastaneye kaldırıldı

Gaziantep’te bayram sonrası kutlama için babasının evine giden ve korona virüs testi pozitif çıkan hastanın ev karantinasında bulunan eşi, oğlu, babası, annesi ve kardeşi durumlarının ağırlaşması nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

facebook-paylas
Tarih: 02-06-2020 14:01

Bayram ziyaretine giden hastanın ailesinden 5 kişi hastaneye kaldırıldı

Gaziantep’te sanayide çalışan A.K., İslahiye ilçesine bağlı Şerikanlı Mahallesi’nde yaşayan anne ve babasının evine geçmiş bayram kutlaması için gitmiş, yaptırdığı korona virüs testinin sonucunu beklemeden bayram ziyaretine giden A.K.’nın testi pozitif çıkmıştı. A.K. hastaneye kaldırılırken A.K.’nin kaldığı baba evi de dahil toplam 12 ev ile bu evlerde yaşayan 66 kişi karantinaya alınmıştı.

A.K.’nın eşi G.K., oğlu O.Ö.K., babası M.K., annesi Z.K. ve engelli kardeşi M.K, durumlarının ağırlaşması sonucu İslahiye Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumunun ağır olduğu öğrenilen 5 kişinin de tat duyularını kaybettiği ve yüksek ateş gibi diğer belirtiler nedeniyle hastaneye başvuru yaptığı belirtildi. Hastanenin palyatif bölümüne yatırılan 5 kişiden numune alınarak laboratuvara gönderildiği öğrenildi.

Şerikanlı Mahallesi ve Yeşilyurt Mahallesi’ndeki 12 evde karantina devam ederken, karantinadaki vatandaşların ihtiyaçlarını kaymakamlığa bağlı Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri karşılıyor.

(İHA)







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI