Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...



Balıklıgöl’e ilk yerli turistler gelmeye başladı

Türkiye’de korona virüsü salgınında normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte Şanlıurfa’da bulunan dini, tarihi ve turistik mekanlara günübirlik turist gelmeye başladı.

facebook-paylas
Tarih: 31-05-2020 17:01

Balıklıgöl’e ilk yerli turistler gelmeye başladı

Türkiye’de korona virüsü salgınında normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte Şanlıurfa’da bulunan dini, tarihi ve turistik mekanlardan biri olan Balıklıgöl’e yerli turist gelmeye başladı. Çeşitli nedenlerle Türkiye’nin değişik illerinden günübirlik olarak Şanlıurfa’ya gelen vatandaşlar, Balıklıgöl’ü ziyaret ediyor. Yerli turistler, ziyaret esnasında namaz kılıp dua ederek, balıklara da yem veriyor.

"ASKERİMİZİ ALMAYA GELDİK"

Birliğinden terhis olan kardeşini almaya geldiklerini söyleyen Abdullah Develi, “Hatay’ın Reyhanlı ilçesinden geliyoruz. Kardeşim Şanlıurfa’da askerlik yapıyor, teskeresini aldı. Balıklıgöl’ün açıldığını duyduk. Gelmişken buraları da ziyaret edip görelim dedik. İlk defa buraya geldim. Duymuştum ama bu güne kısmet oldu. Balıklara yem verdik, namaz kıldık, arkadaşlarla gezdik. Buradaki insanlar misafirperver. Askerimizi alıp döneceğiz” diye konuştu.

Birliğinden terhis olan yakınlarını almaya gelen vatandaşların da ziyaret etmesi nedeniyle Balıklıgöl’ün pandemi sürecinin başladığı günden beri ilk defa bu kadar yoğun bir şekilde ziyaretçi ağırladığı gözlendi.

(İHA)







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI