Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...



Bakan Çavuşoğlu ve Akar, Libya Başkanlık Konseyi üyeleri ile bir araya geldi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Libya’daki temasları kapsamında Libya Başkanlık Konseyi üyeleri ile bir araya geldi.

facebook-paylas
Tarih: 03-05-2021 20:01

Bakan Çavuşoğlu ve Akar, Libya Başkanlık Konseyi üyeleri ile bir araya geldi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Hakan Fidan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile birlikte Libya’ya sürpriz ziyaret gerçekleştirmişti. Bakan Çavuşoğlu ve Bakan Akar, Libya temasları kapsamında Libya Başkanlık Konseyi üyeleri ile de bir araya geldi. Görüşmede Libya Başkanlık Konseyi üyeleri Abdullah El-Lafi ve Musa El-Koni yer alırken, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Güler de toplantıya katıldı.(İHA)







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER POLİTİKA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI