Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...



Bahçeli'nin seçim çağrısına AK Parti'den ilk yanıt Hamza Dağ'dan geldi: Cumhurbaşkanımız seçim kararı alabilir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 2023 seçimlerine ilişkin, "Mayıs'ta bu işi bitirelim" açıklamasına AK Parti'den ilk yanıt Hamza Dağ'dan geldi. Seçim tartışmalarını değerlendiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Devlet Bahçeli'nin ifadelerine yönelik, "Tarih konusunda Cumhurbaşkanımız karar alabilir. Bu bir erken seçim değil" dedi.

facebook-paylas
Tarih: 17-01-2023 14:30

Bahçeli'nin seçim çağrısına AK Parti'den ilk yanıt Hamza Dağ'dan geldi: Cumhurbaşkanımız seçim kararı alabilir




AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kararı alabileceğini belirtti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, NTV'de katıldığı yayında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin seçim çağrısını değerlendir. Bahçeli'nin sözlerine ilişkin Dağ, "Seçim tarihinin güncellenmesi noktasında biz de müzakere ediyoruz" ifadelerini kullandı.
'TARİH İÇİN ÇALIŞIYORUZ'
AK Partili Hamza Dağ, seçim tarihi tartışmalarına ilişkin, "Üniversite sınavı ve hac tarihi gibi sebeplerle Haziran ayında seçimlerin yapılması konusunda bir takım sıkıntılar ortaya çıkıyor. Bu sebeplerden kaynaklı seçim tarihinin güncellenmesi noktasında biz de müzakere ediyoruz. 2023 yılında yapılacak hiçbir seçime erken seçim denilemez. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yeni bir seçim tarihi konusunda karar alabilir" dedi.




Editör: SEFER ÇETİNKAYA




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER POLİTİKA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI