|
Tweet |
Anadolu Yayıncılar Derneği'nin (AYD) düzenlediği Anadolu Buluşmaları programına katılan AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
Kandemir, programa katılan gazete ve televizyonların Ankara temsilcilerinin sorularını cevapladı. Seçim sürecinden bahseden AK Partili Kandemir, gelecek seçimde AK Parti'nin, tarihin en yüksek oy oranını alacağını ifade ederek, "Saha çalışmalarımızda çok net gördük; gelmiş geçmiş seçimler içinde hem AK Parti, hem Cumhurbaşkanımız en yüksek oyunu alacaktır." dedi.
Cumhur ittifakı'nın oyunu açıkladı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, A Haber'de canlı yayınlanan Melih Altınok ile Sebep Sonuç programında, AK Parti'nin ve Cumhur İttifakı'nın güncel oy oranlarını açıkladı.
Recep Tayyip Erdoğan'ın oy oranının AK Parti'den fazla olduğunu söyleyen Şen, "AK Parti'nin oyu 2 aydır yüzde 40 bandına oturmuş durumda. Cumhur İttifakı olarak yüzde 50'nin üzerindeyiz." dedi.