Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...



AK Parti Sözcüsü Çelik: 'BM bu anlamsız çağrılara son versin'

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Birleşmiş Milletler, İsrail ve Filistin'e çağrı yaparak, ‘anlamsız kan dökme, terör ve yıkıma derhal son verilmeli’ diyor.

facebook-paylas
Tarih: 17-05-2021 12:22

AK Parti Sözcüsü Çelik: 'BM bu anlamsız çağrılara son versin'

BM önce bu anlamsız çağrılara son versin. Çocuk katilleri ile çocukları öldürülenlere eşit çağrı yapıyorlar. Bu siyasi ikiyüzlülüktür” dedi.
AK Parti Sözcüsü Çelik, Birleşmiş Milletler'in, İsrail ve Filistin'e ‘anlamsız kan dökme, terör ve yıkıma' derhal son verme çağrısında bulunmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Çelik, BM'nin bu anlamsız çağrılara son vermesi gerektiğini belirterek, şunları ifade etti:
“Netanyahu hükümeti çocukları öldürüyor. Birleşmiş Milletler, İsrail ve Filistin'e çağrı yaparak, ‘anlamsız kan dökme, terör ve yıkıma derhal son verilmeli' diyor. BM önce bu anlamsız çağrılara son versin. Çocuk katilleri ile çocukları öldürülenlere eşit çağrı yapıyorlar. Bu siyasi ikiyüzlülüktür. Bu tarz açıklama İsrail'i daha çok zulüm yapması için teşvik etmekten başka bir şey değildir.”







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER POLİTİKA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI