Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...



Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından "cinsel istismar" açıklaması

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Tekirdağ’da bir iş adamının 15 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu ve söz konusu kişinin çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı haberlerine ilişkin bir açıklama yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 25-03-2021 15:01

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Tekirdağ’da bir iş insanının 15 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu ve söz konusu kişinin çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı haberlerine ilişkin olarak aşağıdaki bilgilendirmenin yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur. Vakaya ilişkin alınan bilgiyle birlikte Tekirdağ Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz, gerekli işlemleri tesis etmek üzere Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı ile temasa geçmiştir. Habere konu çocuğumuz bir kuruluşumuzda güvendedir. Çocuğumuzun psikolojisi ve rehabilitasyonuna yönelik mesleki çalışmalar devam etmektedir. Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz kanalıyla da hukuki sürecin takipçisi olduğumuzu kamuoyuna saygıyla duyururuz” denildi.

-İHA-







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER POLİTİKA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI