Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...



1 Mayıs’ta meydanlar boş kaldı

Korona virüs (Covid-19) tedbirleri çerçevesinde alınan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Ankara’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde meydanlar boş kaldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 01-05-2020 15:01:28 Tarih: 01-05-2020 12:00

1 Mayıs’ta meydanlar boş kaldı

Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan yeni nesil korona virüs salgınına karşı 30 büyükşehir ve Zonguldak’ta 3 gün daha sokağa çıkma kısıtlaması ilan edilirken, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarının yapıldığı meydanlar boş kaldı. Önceki yıllarda Ankara’daki kutlamaların yapıldığı Anadolu Meydanı, Kolej Meydanı, 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı, Kurtuluş Meydanı ve birçok meydanda sessizlik hakim oldu. Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle insanlar sokağa çıkamazken, polisler ve basın mensupları meydanlarda görevlerinin başındaydı. 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı’nda görev yapan polis ekiplerinin meydanda bulunan kuşları beslemesi ise yüzleri gülümsetti.

(Mevlüt Hasgül - Bayram Türüdü/İHA)







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI YUKARI